miercuri , 29 noiembrie 2023
Home Personale Niciodata sa nu spui niciodata
PersonaleRomania

Niciodata sa nu spui niciodata

48

Intotdeauna am fost de parere ca “niciodata sa nu spui niciodata”, ca fiecare isi gaseste nasul, fie ca acest nas este reprezentat de o persoana sau de o situatie care efectiv te face sa reactionezi asa cum nu ai crezut ca o sa o faci vreodata. Este socant ca atunci cand crezi că te cunosti cat de cat bine, crezi ca stii cum vei actiona in anumite situatii si deodata … boom!! … nu te mai recunosti, nu sti ce anume te determina sa faci exact invers de cum credeai sau de cum sfatuiai pe altii sa faca in situatii similare.

Recunosc ca uneori e foarte interesant sa apara o persoana in viata ta si sa te surprinda placut, sa iti arate ca lumea nu e chiar atat de rea, ca cei de langa tine nu sunt chiar atat de… si de… si deodata totul pare mai frumos. Dar adevaratul nas e acela care te face sa devii un mielusel, tu care erai un mare taur si credeai ca nimic nu te va mai surprinde .
Deodata devii vulnerabil in fata celuilalt, al nasului care, constient sau inconstient, te domina si te face sa devii alta persoana decat erai.

Written by
Perfu

Numele meu este Avram Ionut , am 38 ani si sunt pasionat de tehnologie, it , blogging , seo , fotografie . Daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati aboneza-te la feedul acestui blog !

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai noi articole

118 donari

Shopping fun

Categorii

Bucuresti92
Covid-1937
Personale231
Romania177

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 4 abonați.

Related Articles

118 donari

Astazi am implinit frumoasa suma de 118 de donari de sange si...

Shopping fun

Ma uit pe aplicatiile si site-urile de vanzari din afara tarii ,...

De ce vad unii un pericol in existenta AI ?

De ce oare se sperie si se panicheaza unii oameni de inteligenta...

Ce ar fi fost daca Ceausescu nu ar fii existat ?

Mai aveam in ziua de astazi curent , gaze , strazi ,...