Intotdeauna am fost de parere ca “niciodata sa nu spui niciodata”, ca fiecare isi gaseste nasul, fie ca acest nas este reprezentat de o persoana sau de o situatie care efectiv te face sa reactionezi asa cum nu ai crezut ca o sa o faci vreodata. Este socant ca atunci cand crezi că te cunosti cat de cat bine, crezi ca stii cum vei actiona in anumite situatii si deodata … boom!! … nu te mai recunosti, nu sti ce anume te determina sa faci exact invers de cum credeai sau de cum sfatuiai pe altii sa faca in situatii similare.

Recunosc ca uneori e foarte interesant sa apara o persoana in viata ta si sa te surprinda placut, sa iti arate ca lumea nu e chiar atat de rea, ca cei de langa tine nu sunt chiar atat de… si de… si deodata totul pare mai frumos. Dar adevaratul nas e acela care te face sa devii un mielusel, tu care erai un mare taur si credeai ca nimic nu te va mai surprinde .
Deodata devii vulnerabil in fata celuilalt, al nasului care, constient sau inconstient, te domina si te face sa devii alta persoana decat erai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.