miercuri , 29 noiembrie 2023
Home Romania Niste legi mai dure i-ar mai cuminti pe unii “soferi”
Romania

Niste legi mai dure i-ar mai cuminti pe unii “soferi”

61

Merg pe strada si ma crucesc cand vad atatia asa zis “soferi” care circula cu o viteza extrem de mare de parca le-ar fii cumparat rudele strada si la treceriile de pietoni nu incetinesc , nu acorda prioritate si nu sunt deloc atenti .

Cu o legislatie dura si cu scoaterea mai multor politisti pe strazi , s-ar mai calma vitezomanii si daca legea ar fii dura si ar fii prinsi drogati , beti sa le fie luat permisul de tot si daca vor sa mai conduca sa faca din nou scoala pe bune . In caz ca au facut vreun accident mortal , atunci sa le fie luat permisul de tot si sa nu mai aiba dreptul de a conduce vreodata .

In ziua de astazi tie si frica sa mai traversezi pe la trecerea de pietoni , tie frica sa mai mergi pe trotuar pentru ca , unii”soferi” nu tin cont de reguli , de legislatie

Written by
Perfu

Numele meu este Avram Ionut , am 38 ani si sunt pasionat de tehnologie, it , blogging , seo , fotografie . Daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati aboneza-te la feedul acestui blog !

3 Comments

  • Depinde ce înțelegi prin dure. Amenzile mai mari nu contează pentru unii. Ar face doar discriminare între bogați și săraci.
    Aplicarea activă a legilor, camerele de luat vederi din trafic, radarele și mărire perioadelor de suspendare a permiselor ar face diferența …
    În ceea ce privește consumul de droguri, trebuiesc atacați mai tare și dealerii, că nu-și plantează toți narcomanii chestii pe balcon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai noi articole

118 donari

Shopping fun

Categorii

Bucuresti92
Covid-1937
Personale231
Romania177

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 4 abonați.

Related Articles

Ce ar fi fost daca Ceausescu nu ar fii existat ?

Mai aveam in ziua de astazi curent , gaze , strazi ,...

Unii confunda retelele sociale cu site-urile porno

A trecut ceva timp de cand nu am mai intrat pe unele...

De ce prefera unii oameni sa locuiasca in blocuri vechi ?

In ziua de astazi a devenit o “fita” pentru unii sa se...

Ce am fost si ce am ajuns

Pe vremea Raposatului , aveam in tara cam tot ce ne trebuia...