marți , 16 aprilie 2024
Home Romania Nu ai semnal la telefon ?
Romania

Nu ai semnal la telefon ?

269

Nu de putine ori vad diversi oameni care nu au semnal deloc la telefon sau au un semnal foarte slab si incep sa injure in stanga si-n dreapta operatorii de telefonie mobila , desi acesti operatori de multe ori nu au nici o vina daca ai semnal  full afara in fata blocului sau  in fata casei , si in casa nu ai semnal nu e vina operatorului de telefonie mobila

Ai semnal full afara si in casa nu ai semnal , este destul de clar ca , nu e vina operatorului de telefonie mobila pentru ca stai intr-un bloc nou in care peretii sunt placati cu rigips sau intr-o casa in care la fel peretii sunt placati cu rigips .

Eu stau intr-un bloc din beton dat in folostinta in anul 1958 si am semnal full peste tot . Pe casa scarii , in lift , la subsol . Cand mai merg in blocuri noi , semnalul este foarte slab sau inexistent in lift , pe casa scarii , pe coridoare .

In blocuriile noi se pierde semnalul pentru ca , se placheaza cu rigips la greu mai toti peretii , la fel si in casele noi sau refacute . Am mai auzit unele povesti care spuneau ca ,  lipsa de semnal se datoreaza si din cauza constructiilor din metal sau beton , lucru care nu se confirma . In mall-uri sau in magazinele mari care sunt construite in mare parte din structuri metalice , este semnal foarte bun si la metrou la fel semnal bun spre foarte bun

Written by
Perfu

Numele meu este Avram Ionut , am 38 ani si sunt pasionat de tehnologie, it , blogging , seo , fotografie . Daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati aboneza-te la feedul acestui blog !

2 Comments

  • Intra in setarile telefonului, conectivitate, retele mobile (depinde de la telefon la telefon), nume puncte acces. Acceseaza punctul de acces default de la operator si editeaza apn-ul. Fiind la Orange apn-ul meu este „net” (fara ghilimele). Inlocuiti net cu #fast sau @fast 😉 Veti avea semnal mai bun iar viteza la internet va creste. Testat si pe Iphone, modelul XS.

    • In blocuriile noi multi au cele mai tari telefoane si tot nu au semnal , atata timp cat rigispul blocheaza semnalul nu ai ce sa faci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Bucuresti94
Covid-1937
Personale261
Romania201

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 8 abonați.

Related Articles

Cum ar fii daca si retailerii romani ar oferi livrare gratuita ?

Comand din China tot felul de chestii si chestioare care in Romania...

In Hora Reciclarii de ce nu sunt incluse si bidoanele de 5 litrii , 10 litrii si bidoanele de Ulei etc… ?

Salvam planeta dar cheltuim miliarde si miliarde pe aparate , campanii ,...

Recenziile reale si totale la telefoanele mobile iti poti aduce beneficii

In era marketingului afiliat , multi asa zis analisti de telefoane mobile...

Fapte nu vorbe

A inceput campania si cum era de asteptat se pompeaza bani grei...

Descoperă mai multe la Perfu Blog

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura