tineretului

In goana de a avea o casa , unii oameni au platit avans destul de mare, unii au platit toti banii  pentru un apartament sau o garsoniera intr-un bloc nou  care nici macar nu a fost finalizat .

In Bucuresti sunt cateva proiecte imobiliare de blocuri noi , in care nu a mai calcat un muncitor pe santier de ceva timp . Sunt proiecte inghetate care nu au fost finalizate pentru ca , dezvoltatorul ori a avut probleme cu banii , ori a avut probleme cu autorizatiile .

De asta e bine sa cumperi intr-un bloc care este finalizat , asa vezi cu ochii tai cum arata blocul , cum arata casuta , daca are sau nu are canalizare , daca are apa curenta , daca blocul are curent etc …

Eu personal nu as da bani pe ceva care nu exista , pe ceva care nu a fost terminat . Prefer ca , inainte sa platesc  , sa vizionez acea locatia si sa o inspectez sa vad daca totul in regula si daca este ok sa fac plata .

3 thoughts on “Nu as da bani pe o casa care nu exista

    1. Am cunoscut un dezvoltator care construia blocuri peste blocuri si si-a facut si el o casa frumoasa dar la prima ploaie acea casuta a fost plina de apa , pe semne ca acel dezvoltator are niste „meseriasi foarte buni”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.