7 octombrie 2022

Nu i-am inteles niciodata pe unii care pleaca din Romania la munca pe afara si dupa cateva saptamani sau luni , se intorc acasa datori si se lauda ca acolo era bine , dar cand stai sa-i intrebi daca acolo era bine de ce s-au mai intors multi vor zice ca era prea mult de munca , preturi mari etc ..

Peste tot se munceste , nicaieri nu zboara banii pe strada . Sa te duci la munca afara cu gandul sa strangi bani sa iti cumperi o casa , este o mare prostie . Sa iti faci calcule peste calcule si planuri din Romania si cand ajungi in alta tara sa descoperi ca nu este chiar asa cum visai este iar o mare prostie .

Am cunoscut destui meseriasi care acum nu ar mai pleca din Romania pentru simplul motiv ca , in Romania este mai bine decat afara .

In Romania ai prietenii si familia in preajma ta , ai cu cine sa bei o bere , sa faci un gratar , nu stai trist , suparat si amagit , nu cheltui bani multi pe drum in caz de este vreo problema in familie etc …

In Romania , adevaratii meseriasi carora le place munca castiga mai bine decat afara .

2 thoughts on “Nu as pleca din Romania

  1. In străinătate se făceau bani frumoși acum 10-15 ani .
    Acum s-au schimbat lucrurile și la ei, au crescut prețurile,chiriile s-au scumpit, drumul costa mai mult și etc .
    Sunt și oameni care pleacă în străinătate și se întorc cu bani multi, dar asta presupune alte sacrificii.

    1. Preturiile la majoritatea produselor sunt mai mici ca in Romania , doar ca salariile pentru romani sunt extrem de mici . Eu pana acum nu am cunoscut decat un singur om care a facut bani inafara tarii , in rest s-au intors datori vanduti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.