miercuri , 29 noiembrie 2023
Home Personale Nu imi plac oamenii uituci care lasa cumparaturiile la casa de marcat
Personale

Nu imi plac oamenii uituci care lasa cumparaturiile la casa de marcat

78

Nu de putine ori mi s-a intamplat sa vad cum lasa unii cumparaturiile la casa de marcat , scaneaza 1 produs sau 2 , lasa bonul deschis si apoi pleaca sa mai cumpere si altceva fara sa se gandeasca si la alte persoane care asteapta la coada .

Eu cel putin sunt o fire mai grabita , nu imi place sa stau la cozi pentru tot felul de oameni uituci sau tot felul de persoane care fac intentionat acest lucru doar ca sa isi bata joc de oameni , de magazine etc …

Nu e normal sa lasi bonul deschis la casa de marcat si apoi sa te mai plimbi prin magazin , sa iti bati joc de clienti , sa iti bati joc de magazin pentru ca nah pierde si magazinul timp si bani cu astfel de persoane

Written by
Perfu

Numele meu este Avram Ionut , am 38 ani si sunt pasionat de tehnologie, it , blogging , seo , fotografie . Daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati aboneza-te la feedul acestui blog !

2 Comments

    • Am lăsat odată o casă self pay blocată și mi-am rescanat cumpărăturile la o lată casă deoarece nu era nimeni care să mă ajute cu o pungă de zahăr căreia nu-i corespundea greutatea.

      Cu toate că și mie îmi place să trec repede de casele de marcat, săptămâna trecută am reușit să blochez o întreagă benzinărie timp de 10 minute într-o perioadă destul de aglomerată deoarece cardul de la BCR a refuzat să achite motorina (cred că nu i-a plăcut prețul), a trebuit să aștept să primesc bani de la altcineva prin Revolut pentru a putea plăti.

      Shit happens 2 everyone!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai noi articole

118 donari

Shopping fun

Categorii

Bucuresti92
Covid-1937
Personale231
Romania177

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 4 abonați.

Related Articles

118 donari

Astazi am implinit frumoasa suma de 118 de donari de sange si...

Shopping fun

Ma uit pe aplicatiile si site-urile de vanzari din afara tarii ,...

De ce vad unii un pericol in existenta AI ?

De ce oare se sperie si se panicheaza unii oameni de inteligenta...

Uneori nu e bine sa nu te iei dupa unele recenzii negative

Cateodata cand vreau sa imi cumpar cateva ceva , ma uit mai...