miercuri , 29 noiembrie 2023
Home Romania Nu inteleg logica unor producatori de filme din Romania
Romania

Nu inteleg logica unor producatori de filme din Romania

50

Industria cinematografica din Romania este la pamant , filmele care se produc in Romania , in mare parte  sunt de toata jena , aceasi actiune , aceleasi scenarii , aceleasi locatii de filmare .

Nici daca m-ar plati cineva nu as putea sa vizionez un film romanesc de la cap la coada pentru ca nu suport sa vad aceleasi chestii in sute de filme romanesti . In Romania avem foarte multe  locatii de filmare , dar din pacate producatorii de filme nu vor sa faca filme de succes .

In Romania avem actori foarte buni , dar din pacate ei nu sunt cautati . Avem si manageri de locatii foarte buni , dar din pacate nici ei nu sunt cautati pentru ca , producatorii nu prea au buget pentru ei si pentru locatii .

Decat sa bagi cateva milioane de euro in cateva filme proaste , strangi banuti si faci un film cu care sa te mandresti , un film care sa ramana in istorie , un film de care sa vorbeasca lumea de bine .

Avem tot ce ne trebuie in Romania pentru a produce filme de calitate doar ca producatorii trebuie sa stie sa isi aleaga si echipa cu care sa lucreze pentru un film de calitate romanesc .

Written by
Perfu

Numele meu este Avram Ionut , am 38 ani si sunt pasionat de tehnologie, it , blogging , seo , fotografie . Daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati aboneza-te la feedul acestui blog !

2 Comments

  • Nu prea cred că o să vedem filme bune românești prea curând, după cum văd eu că se mișcă aceasta industrie în România.

    Lasă că filmează străinii la noi in România…tot e bine într-un fel.

    • S-a mai dus moda cu filmele , reclamele si clipuriile filmate in Romania . Multi producatori care au filmat in Romania produc acum filme prin alte tari din vecinatate si asta pentru ca acolo taxele sunt un pic mai mici acolo .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai noi articole

118 donari

Shopping fun

Categorii

Bucuresti92
Covid-1937
Personale231
Romania177

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 4 abonați.

Related Articles

Ce ar fi fost daca Ceausescu nu ar fii existat ?

Mai aveam in ziua de astazi curent , gaze , strazi ,...

Unii confunda retelele sociale cu site-urile porno

A trecut ceva timp de cand nu am mai intrat pe unele...

De ce prefera unii oameni sa locuiasca in blocuri vechi ?

In ziua de astazi a devenit o “fita” pentru unii sa se...

Ce am fost si ce am ajuns

Pe vremea Raposatului , aveam in tara cam tot ce ne trebuia...