Nu am fost si probabil nu voi fii adeptul comenziilor online in scurt timp . Prefer sa imi cumpar din magazine fizice , asa vad cu ochiul meu produsul , il testez si daca nu imi place nu il iau , nu stau sa fac retur apoi sau sa astept sa primesc banutii cine stie cat timp .

Prefer sa mananc mancare calda , nu mancare rece . Ultima oara cand a comandat un client o Pizza , si cand a venit livratorul Pizza era deja rece , evident nu am mancat Pizza pentru ca , nu pot sa mananc Pizza rece .

Prefer sa imi fac singur cumparaturi pentru ca nu stau sa pierd cateva ore sa imi fac o lista de cumparaturi si mai apoi sa vad cand imi este adusa comanda rosii strivite , sacul de dero cum curge din el , banane strivite , oua sparte si bineinteles lista poate continua .

Comenziile online nu sunt pentru mine , eu prefer sa imi cumpar singur , nu de alta dar vreau sa stiu ce anume cumpar , si nu vreau sa arunc cu banii pe niste produse care se mai pot strica in urma transportului sau poate curierul poate nu are timp in magazin sa se uite la toate fructele si legumele din lista sa vada daca sunt ok , sa nu fie stricate , sa nu fie cu mucegai etc …

Prefer mancare calda , prefer sa verific singur produsele , prefer sa merg la cumparaturi pentru ca imi aleg singur produsele , mai fac si un pic de sport si un pic de efort , altii sunt mai comozi si se ingrasa cand stau numai acasa si dau doar comenzi online .

3 thoughts on “Nu sunt adeptul Comenziilor online

 1. Unele produse se pot cumpăra online mai ales ce tine de tehnologie.

  Chiar și pizza merge comandată online, eu nu am avut neplăceri.

  In rest nici eu nu cumpar online prea multe.

 2. Cred ca exagerezi putin. Trecem peste pandemie cand comandam online ca stateai 3 ore la Carrefour in coada de afara.

  Nu am avut neplaceri cu comenzile online, nu mi-a adus nimeni rosii strivite. Ba, tipul de la …glovo sau cine lucreaza cu Carrefour m-a sunat daca mai vreau ceva, am vrut..10 lei in plus si m-a scapat de ore de stat prin magazine.

  E drept ca „frigiderul” il fac 99% fizic, dar la nevoie merge si online.

  Mancarea ma birou, daca e ora de varf, prefer comanda. Pai fac eu 30 minute pana la ei, stau 15 sa gateasca, 30 min inapoi, 30 sa mananc…ce combinatie e asta?

  1. Niciodata in pandemie nu am stat 3 ore la coada afara si nici in magazin .

   Cum am mai zis , prefer sa mananc ceva cald la pauza , nu sa astept curierul sa imi vina cu mancare rece , sa comand o Shaorma Picanta si sa imi aduca curierul o Sharoma dulce . Nimanui nu-i convine sa plateasca pe ceva ce nu a comandat .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.