Nu am fost si probabil nu voi fii adeptul comenziilor online in scurt timp . Prefer sa imi cumpar din magazine fizice , asa vad cu ochiul meu produsul , il testez si daca nu imi place nu il iau , nu stau sa fac retur apoi sau sa astept sa primesc banutii cine stie cat timp .

Prefer sa mananc mancare calda , nu mancare rece . Ultima oara cand a comandat un client o Pizza , si cand a venit livratorul Pizza era deja rece , evident nu am mancat Pizza pentru ca , nu pot sa mananc Pizza rece .

Prefer sa imi fac singur cumparaturi pentru ca nu stau sa pierd cateva ore sa imi fac o lista de cumparaturi si mai apoi sa vad cand imi este adusa comanda rosii strivite , sacul de dero cum curge din el , banane strivite , oua sparte si bineinteles lista poate continua .

Comenziile online nu sunt pentru mine , eu prefer sa imi cumpar singur , nu de alta dar vreau sa stiu ce anume cumpar , si nu vreau sa arunc cu banii pe niste produse care se mai pot strica in urma transportului sau poate curierul poate nu are timp in magazin sa se uite la toate fructele si legumele din lista sa vada daca sunt ok , sa nu fie stricate , sa nu fie cu mucegai etc …

Prefer mancare calda , prefer sa verific singur produsele , prefer sa merg la cumparaturi pentru ca imi aleg singur produsele , mai fac si un pic de sport si un pic de efort , altii sunt mai comozi si se ingrasa cand stau numai acasa si dau doar comenzi online .

Descoperă mai multe la Perfu Blog

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura