7 octombrie 2022

Nu trece o zi fara sa vad cum unii trotinetisti intra si in magazinele mari cu trotinetele  electrice si se pare ca nu-i opreste nimeni sa intre cu trotinetele peste tot ,  tinand cont ca unii merg si cu viteza destul de mare prin magazine  , uneori mai te si lovesc , alteori mai darama si lucruri de prin magazine , alteori mai vezi cum aluneca cu trotinetele

Pe trotuare circula cu viteza extrem de mare , pe strada nu respecta nici o regula , din cauza lor se intampla nenumarate incidente , accidente .

Desi unele trotinete electrice ar trebui sa fie conduse in mod normal doar de persoanele care au varsta de 18 ani impliniti , pe strada te crucesti cand vezi copilasi extrem de micuti care se plimba cu aceste trotinetele electrice , unele ale lor si unele inchiriate de la terte persoane sau firme .

Pe o trotineta electrica  sa vezi cum se plimba cate 2 persoane iar nu e normal . Nu am nici o treaba cu trotinestii atata timp cat trotinestistii respecta codul rutier , respecta pietonii , clientii din magazine si nu ma deranjeaza prin magazin , nu ma claxoneaza si nu ma injura pe trotuar ca sa-i fac loc sa  treaca ei .

1 thought on “O lege pentru trotinetele electrice ?

  1. Lege există, îi zice cod rutier, trebuie doar aplicat. Trotinetele nu pot fi conduse decît pe pistele de biciclete sau pe carosabil, ar putea poliția rutieră să stea la pîndă și să dea amenzi.

    Comportamentul în cadrul centrelor comerciale nu prea poate fi legiferat, dar este supus regulilor acelor centre comerciale. Plînge-te la paznici și la conducerea magazinelor. Eu unul nu-mi pot imagina oameni pe trotinetă prin Iuliul Mall, i-ar scoate cei de la Dasko în șuturi din clădire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.