7 octombrie 2022

A trecut fix o luna de cand toate restrictiile au fost ridicate si constat ca , pana in acest moment absolut toate masuriile luate impotriva noastra au fost absolut inutile .

De o luna de zile conform datelor oficiale , numarul de cazuri a scazut ceea ce inseamna ca : Distantarea sociala , masca , carantina , izolarea ,certificat verde ,  au fost niste masuri luate complet inutil .

De o luna de zile nu port masca , sunt un om liber si pot sa respir normal si nu inteleg cum timp de 2 ani si ceva de cand a inceput „pandelia” nu am fost racit , nu am avut nici un fel de raceala , iar altii care s-au protejat maxim s-au imbolnavit de cateva ori , s-au testat in prostie doar pentru a beneficia de concediu medical pentru ca nu aveau chef de munca .

Trompetele Covid ce raspuns mai au in acest moment de dat? – Ce explicatii logice , firesti si stintifiice pot da in legatura cu ridicarea tuturor restrictiilor si timp de o luna de zile sa nu creasca deloc numarul de cazuri de Covrig ?

2 thoughts on “O luna de la ridicarea restrictiilor Covid 19

  1. Crește frate, dar nu vedem noi, crește în chip nevăzut.

    Ăștia cu masca n-au văzut filmele de groază din anii 2000 cu viruși, ceva era realist la ele, contagiozitatea virușilor, treceau prin orice ..

    Că dacă vedeau filmele, nu se mai așteptau să fenteze virusul cu o batistă ținută la nas între fumurile trase din țigări. E virus, nu muscă, în plm …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.