7 octombrie 2022

Sunt contactat de tot felul de agenti de publicitate care sunt amuzanti si care au impresia ca noi bloggerii suntem prosti , idioti si ne vindem ieftin .

Cunosc destul de bine cum merge treaba prin agentiile de publicitate si nu pot accepta ca o agentia de publicitate sa ma ia de prost si sa-i scriu si sa-i public un articol pe acest blog aproape gratis .

Si culmea tupeului la unele agentii de publicitate este ca odata scris si publicat articolul , plata o vor face face peste cateva saptamani . Mereu banii pentru scrierea si publicarea de articole i-am incasat inainte sau in maxium cateva ore de la publicarea articolului sau articolelor .

Sunt colaborator la o agentie de publicitate si clientul plateste inainte pentru diversele servicii pe care le doreste de la agentia de publicitate

2 thoughts on “Pentru agentiile de publicitate

  1. Da e adevărat însă și plățile nu se fac instant între companii…deci durează și la ei până intra banii .

    E adevărat că unii sunt amuzanți.

    1. Agentia primeste banii inainte de a incepe campania . Eu mereu cand am colaborat cu diverse agentii pentru publicarea de articole si linkuri , mi-au trimis banutii inainte de publicarea unui articol sau link sau banner

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.