miercuri , 29 noiembrie 2023
Home Personale Popesti Leordeni – Un oras fara scoala , spital si magazine mari
Personale

Popesti Leordeni – Un oras fara scoala , spital si magazine mari

55

Popesti Leordeni , orasul care are cea mai mare crestere a populatiei si care din pacate nu are si o infrastructura  . In Popesti nu gasesti magazine mari , nu exista o scoala , un spital in conditiile in care se construieste la greu , locuitorii acestui orasel trebuie sa faca drumuri la “oras” pentru a isi cumpara de mancare , incaltaminte , imbracaminte ,  materiale de constructii , sanitare , produse electronice si electro-casnice .

E pacat ca intr-un orasel mare care s-a dezvoltat extrem de mult in ultimii ani si care se va dezvolta tot la fel de mult , sa nu ai infrastructura : Magazine mari ,  scoala , spital , gradinita , unitate de pompieri , statie de ambulante , apa curenta , canalizare , piata , parcuri .

E pacat sa locuiesti intr-un oras mare si sa nu ai magazine sanitare sau electrice  si daca ti s-a spart o teava la casa sau la bloc sau a plesnit un robinet sau ai nevoie de ceva fitinguri urgent si sa nu gasesti asa ceva in Popesti si sa faci drum pana in Bucuresti parca nu e ok .

Popesti-ul are nevoie si de infrastructura si la cum se construieste acolo e nevoie urgenta de o unitate de pompieri , o statie de ambulante , magazine universale , o scoala , un spital , o gradinita , un parc .

Written by
Perfu

Numele meu este Avram Ionut , am 38 ani si sunt pasionat de tehnologie, it , blogging , seo , fotografie . Daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati aboneza-te la feedul acestui blog !

5 Comments

      • Eu locuiesc in comuna Miroslava din Judetul Iasi, oficial 28000 iar neoficial peste 40 de mii. Aia neoficiali sunt fara buletin tocmai din cauza lipsei unitatilor de invatamant. S-au mai facut ceva scoli dar tot insuficient. marketuri, e ok aici. Sunt 3 mega, doi pasi multe, vine acum Lidl si 2 bucati Kaufland + 1 Auchan la un soi de mini mall.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai noi articole

118 donari

Shopping fun

Categorii

Bucuresti92
Covid-1937
Personale231
Romania177

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 4 abonați.

Related Articles

118 donari

Astazi am implinit frumoasa suma de 118 de donari de sange si...

Shopping fun

Ma uit pe aplicatiile si site-urile de vanzari din afara tarii ,...

De ce vad unii un pericol in existenta AI ?

De ce oare se sperie si se panicheaza unii oameni de inteligenta...

Uneori nu e bine sa nu te iei dupa unele recenzii negative

Cateodata cand vreau sa imi cumpar cateva ceva , ma uit mai...