In ultimii 10 ani , doar in  Bucuresti s-au construit peste 2000 de blocuri , dar populatia in loc sa creasca ea ramane pe loc  . In Bucuresti in mod neoficial locuiesc cel putin 5 milioane de oameni si asta nu o spun eu , o spun miile de blocuri si case , care s-au construit in Bucuresti in ultimii ani .

Conform datelor oficiale in Bucuresti ar locui cam 2 milioane de oameni dar neoficial  traiesc peste 5 milioane de oameni in Bucuresti .

S-au construit in veselie case si blocuri in ultimii ani in cartierele : Aparatori , Militari , Vitan , Titan , Pantelimon , Giulesti , Pajura , Bucurestii Noi , Mihai Bravu , Dristor etc …

Un nou recensamant nu ar strica deloc , asa vor stii si autoritatiile statului care este cat de cat populatia reala care locuieste in Bucuresti . Asa sa spui ca , In Bucuresti traiesc doar 2 milioane de oameni si in realitate cifra este mai mare nu e deloc ok . Dupa cum vedeti , masuriile luate impotriva Covid 19 se iau si dupa populatia unui oras … asa ca trebuie facut un nou recensamant pentru a se cunoaste cat de cat care este populatia din Bucuresti .

2 thoughts on “Populatia reala a Bucurestiului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.