miercuri , 29 noiembrie 2023
Home Romania Prea comozi sunt unii soferi
Romania

Prea comozi sunt unii soferi

41

Orasul e plin de masini , trotuarele sunt pline de masini si foarte greu poti merge pe un trotuar singur , dar daca ai avea si un carucior lucruriile s-ar complica si mai mult . Parcheaza “soferii” pe treceri de pietoni , pe linia de tramvai sau fix pe banda a 2 de pe strada pentru ca nah ei confunda o  strada cu campia de la ei de la tara .

La semafor se injura intre ei , in trafic se claxoneaza ,  se sicaneaza si uneori ajung sa se ia la bataie ca intr-un film de actiune .

Masiniile de interventie precum salvare , politie  cat si masiniile de pompieri abia isi fac loc printre stradutele si straziile care sunt pline de masini parcate de foarte multe ori ilegal . E un chin si dupa ce au ajuns la locatie salvatorii pentru ca ,  stim bine cum parcheaza “soferii comozi” si din cauza unor soferi comozi , salvatorii mai intarzie la interventie .

Acum poate inteleg si dezvoltatorii imobiliari , sa contruiasca blocuri in care “soferii” sa isi poata parca masina in casa lor , sa mearga cu masina la baie sau la bucatarie sa poate sa iasa pe tarasa sau pe balcon cu masina

Asa ar trebuie si magazinele mari sa faca , sa construiasca special pentru comozi magazine speciale unde ei se pot deplasa cu masina in voie .

Si fix acelasi lucru ar trebui sa il faca si sefii acestor soferi , sa le faciliteze accesul cu masina in cladire pentru ca nah soferul comod daca merge 1 metru pe jos il ia cu oboseala , dureri de cap , febra , il dor picioarele etc …

Written by
Perfu

Numele meu este Avram Ionut , am 38 ani si sunt pasionat de tehnologie, it , blogging , seo , fotografie . Daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati aboneza-te la feedul acestui blog !

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai noi articole

118 donari

Shopping fun

Categorii

Bucuresti92
Covid-1937
Personale231
Romania177

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 4 abonați.

Related Articles

Ce ar fi fost daca Ceausescu nu ar fii existat ?

Mai aveam in ziua de astazi curent , gaze , strazi ,...

Unii confunda retelele sociale cu site-urile porno

A trecut ceva timp de cand nu am mai intrat pe unele...

De ce prefera unii oameni sa locuiasca in blocuri vechi ?

In ziua de astazi a devenit o “fita” pentru unii sa se...

Ce am fost si ce am ajuns

Pe vremea Raposatului , aveam in tara cam tot ce ne trebuia...