miercuri , 29 noiembrie 2023
Home Personale Prea multe fake news-uri in presa din Romania
PersonaleRomania

Prea multe fake news-uri in presa din Romania

47

Pe zi ce trece unii asa zisi jurnalisti din Romania in goana lor de a da cat mai multe breaking news-uri dau mai departe in redactie tot felul de stiri false , video-uri false , unele videoclipuri cu un elicopter care cica ar fii fost doborat de soldatii Ucrainieni sunt dintr-un joc , dar deh jurnalistul , apoi cei din redactie fara sa verifice dau imediat pe post acel clip

Unii jurnalisti iau de bun orice gasesc pe retelele sociale , pentru ei orice stire , orice poza sau video este reala , dar in loc sa faca o mica analiza a unui clip sau a unei poze ca nu este greu sa iti dai seama daca este sau nu este fake

Inainte in televiziunea un clip inainte sa fii fost difuzat pe post trebuia sa fie verificat , sa se vada daca real sau nu . Acum in era pixelului albastru , orice video nu conteaza daca e fals sau nu este imediat dat pe post fara sa fie verificat de vreun specialist .

Aseara se vorbea de croma verde care a fost folosita la unele clipuri , dar ce nu stiu unii asa zisi jurnalisti ca in domeniul cinematografic se foloseste si croma albastra .

Asa ca dragi jurnalisti si producatori de emisiuni , va faceti singuri de ras cand dati pe post poze false si clipuri false care se vede de la o posta ca nu sunt reale .

Noi telespecatorii nu suntem prosti , unii dintre noi mai stim si noi ceva amanunte legate de post productie , de editare , de multiplicare , de crome , avem si noi spirit de observatie asa ca daca nu aveti poze reale sau clipuri reale , mai bine nu le dati pe post pentru ca va faceti singuri de ras .

Written by
Perfu

Numele meu este Avram Ionut , am 38 ani si sunt pasionat de tehnologie, it , blogging , seo , fotografie . Daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati aboneza-te la feedul acestui blog !

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai noi articole

118 donari

Shopping fun

Categorii

Bucuresti92
Covid-1937
Personale231
Romania177

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 4 abonați.

Related Articles

118 donari

Astazi am implinit frumoasa suma de 118 de donari de sange si...

Shopping fun

Ma uit pe aplicatiile si site-urile de vanzari din afara tarii ,...

De ce vad unii un pericol in existenta AI ?

De ce oare se sperie si se panicheaza unii oameni de inteligenta...

Ce ar fi fost daca Ceausescu nu ar fii existat ?

Mai aveam in ziua de astazi curent , gaze , strazi ,...