7 octombrie 2022

In era luxului , multi oameni care nu prea au cunostinte prefera sa isi cumpere case in unele blocuri de „lux” care nu au apa curenta , nu au curent , nu au canalizare , nu au utilitati trase . Inainte de a cumpara , acesti oameni ar fii trebuit sa mearga cu cineva priceput , care sa le spuna daca este ok sau nu este ok sa cumpere in acel bloc .

Vad mereu tot felul de cazuri care sunt socante , si vina cea mai mare o au oamenii care cumpara inainte sa iasa actele , inainte sa inceapa constructia . Eu cel putin nu as cumpara si nu as da bani pe o casa care efectiv nu exista .

Eu stiu ca, doar atunci cand blocul e gata , fac o vizionare si verific zona , verific actele , vad daca este curent , daca este apa curenta , daca exista canalizare si daca totul este ok , se semneaza actele si se face si plata .

Un bloc care nu are canalizare va creste si pretul intretinerii pentru ca odata la cateva zile va trebui sa vina o vidanja sa traga mizeria din fosa septica .

Un bloc care nu are apa curenta din reteaua publica , este un bloc care va fii o adevarata problema cand panza freatica nu va mai fii .

In era luxului sa stai la bloc cu generatoare de curent , nu este deloc ok . Zgomot mare , fum inecacios , cheltuieli extrem de mari pe carburant , cheltuieli cu drumuriile pana la benzinarie etc …

1 thought on “Prefer blocuriile vechi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.