miercuri , 29 noiembrie 2023
Home Bucuresti Programariile la medic sunt inutile
Bucuresti

Programariile la medic sunt inutile

65

In ziua de astazi , vad cat de aberante sunt unele chestii . Daca ai nevoie de un consult la un medic , trebuie sa iti faci o programare , programare care nu se respecta . Caz concret petrecut astazi la un spital de stat  din Bucuresti , unde toti oamenii erau programati la aceiasi ora .

O coada imensa , programare la ora 10 ,  la ora 10 nu era nimeni la cabinet , vine o asistenta la ora 11 sa ia programariile de la zeciile de persoane care stateau la coada , dupa 30 de minute apare si medicul care era mirat cand a vazut cata lume il astepta .

Sa iti bagi joc de pacienti batrani , pacienti cu diverse probleme , sa-i programezi la aceiasi ora pe toti la consultatie  este o magarie extrem de mare . De aia unii medici ar trebui sa isi aleaga bine echipa , sa puna pe cineva  foarte ok sa faca programari la pacienti si sa nu-i cheme pe toti pacientii in acelasi timp

Written by
Perfu

Numele meu este Avram Ionut , am 38 ani si sunt pasionat de tehnologie, it , blogging , seo , fotografie . Daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati aboneza-te la feedul acestui blog !

1 Comment

  • Ai dat un titlu generalizant, cînd de fapt raportezi o problemă punctuală. Uite că la dentistul unde merg eu, programările chiar se respectă, maxim am așteptat 10 minute pentru că pacientul de dinaintea mea a avut nevoie de o intervenție mai complexă decît se așteptau. Patru programări, una la consult generalist, una la igienist, două la reparat de carii, și toate s-au respectat. În exemplul tău, este clar că și medicul și asistenta sufereau de o durere în cot groaznică…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai noi articole

118 donari

Shopping fun

Categorii

Bucuresti92
Covid-1937
Personale231
Romania177

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 4 abonați.

Related Articles

Cum se va circula prin Bucuresti in urmatorii ani ?

Cozi de masini peste tot , trotuarele sunt pline masini mai peste...

In Bucuresti nu ar trebui sa fie piste de raliu

Desi pe strada in care stau am 3 treceri de pietoni pe...

Cum ar arata Bucurestiul fara cersetori ?

Zi de zi cei care locuiesc in capitala cat si cei care...

Doar pe strazi se poate alerga si manca ?

Nu am inteles logica de a se inchide temporar traficul de pe...