Acum cateva zile , citeam despre litoralul Romanesc o stire care m-a cam uimit . Nu preturiile , sau conditiile sau tot felul de taxe sunt de vina , ci lipsa de promovare .

Sa o luam logic , degeaba investesti milioane in promovarea litoralului daca turistul vine , vede care sunt conditiile , care sunt preturiile . Sa platesti taxa de parcare la un Hotel nu e deloc ok . Sa platesti bani pentru a iti pune un cearceaf pe plaja iar nu este ok . Sa ai concerte pe plaje iar nu e ok , turistul vine sa se relaxeze nu sa auda noaptea muzica pe plaja .

Turistii daca vrei sa-i cuceresti si sa-i ai mereu de clienti , poti sa-i cuceresti cu liniste , curatenie , preturi destul de acceptabile pentru toate buzunarele , parcare la hotel gratuita , mancare buna , eliminarea de tot felul de taxe pe plaja .

Oare de ce sunt atatia oameni care prefera sa mearga in alte tari in concediu ? – Acolo au ce vedea , nu platesc tot felul de taxe pe plaja , parcare . Au parte de liniste , preturiile sunt foarte acceptabile atat la cazare cat si la restaurante , localuri .

Promovarea cea mai buna pentru litoralul Romanesc se face prin oameni , nu prin reclame la tv , radio , bloguri etc …

2 thoughts on “Promovarea litoralului Romanesc doar Horeca o poate face

  1. La noi am avut o singura data parte de chestii ok. Anul trecut la Phoenicia Olimp. 4 nopti all-inclusive light (adica bauturi doar la mese).. in rest totul ok.
    Anul asta era 7500 lei pt 7 nopti tot light, am preferat turcia cu 9000 lei si am avut absolut totul.

    Grecia, Cipru – nu sunt wow pe all inclusive dar preturile la taverne sunt super decente si privelistea misto.

    Bulgaria- nu sunt turcia dar sunt urmatorii in materie de all inclusive. Ceva similar Turcia e cu 200 euro mai ieftin, un all inclusive decent e pana in 1000€ pt o familie.
    Marea e aceeasi de la noi, dar a dracu, ei nu au alge in mare, nisip curat si respect pt turist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.