7 octombrie 2022

Ma amuza cand vad cum unii oameni  care cica protesteaza din cauza maririi de pret a carburantiilor si atunci cand sunt filmati  alimenteaza la caterinca cu 90 de bani , 1 leu , 2 lei si mai apoi cand „protestul” s-a terminat si nu mai sunt filmati , alimenteaza normal pentru ca , e greu pentru ei sa se deplaseze fara masinuta .

Eu stiu ca , un protest real inseamna sa nu mai alimentezi deloc o perioada de x zile … Asta inseamna  ca , protestatarii sa fie uniti si sa lase masinutele acasa o perioada si sa mearga cu mijoacele de transport in comun , Pejosul etc …Dar e greu pentru unii sa mearga cu Pejosul sau cu mijloacele de transport in comun , de parca le-ar cadea gradele de pe umar daca ar merge o perioada fara masinuta .

Proteste din astea cu blocari de pompa si alimentari cu cateva grame de combustibil sunt o caterinca foarte  ieftina si nu vor avea nici un rezultat , drept dovada pretul la pompa creste in continuu si straziile sunt in continuare pline de masini .

1 thought on “Proteste pentru carburanti fara sens

  1. Ai dreptate in mare parte. Eu am carnet de doar 2 ani și deja sunt dependent de mașină.
    Am luat în plus 15 kg.
    Cu toate astea, nu ezit și plec cu transportul in comun daca am treabă într-o zonă aglomerate iar mașină nu-mi este necesară.

    In legătură cu protestele: ar avea sens daca am alimenta cu toții doar de la cel mai ieftin furnizor și am lăsa acele benzinării cu preturi mai mari sa rabde.

    Dar sunt puțini cei care renunță la obiceiurile de consum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.