miercuri , 29 noiembrie 2023
Home Romania Respectul fata de clientii este zero pentru unele magazine
Romania

Respectul fata de clientii este zero pentru unele magazine

93

Intr-un celebru lant de magazine , respectul pentru clienti este 0 . Ieri in jurul pranzului , desi erau niste cozi imense la cele 2 case deschise din cele 5 ale magazinului , se anunta prin statia audio a magazinului ca , se va deschide casa 4 . Lumea care statea la coada cum a a auzit anuntul s-a postat in fata casei 4 , au pus produsele pe banda asteptand sa vina un angajat doar ca , acel angajat nu a venit la casa 4 si a venit la casa 5 .

Cu asa bataie de joc la adresa clientiilor sa anunti ca deschizi o casa si la urma sa deshizi o alta casa si sa nu iti ceri scuze ca a fost o eroare , o greseala , o neintelegere incepi sa iti cam pierzi si putinii clienti care iti frecventeaza magazinul .

Pe mine ca si client nu imi place sa fiu luat la misto , imi place sa imi fac cumparaturi rapide si nu suport sa astept la casele de marcat . Un magazin care se respecta , la orele de varf trebuie sa aiba cat mai multe case deschise si cat mai multi angajati care sa faca aprovizioneze magazinul , apoi cand forfota in magazin nu mai este asa mare inteleg sa nu mai fie deschise toate casele .

Written by
Perfu

Numele meu este Avram Ionut , am 38 ani si sunt pasionat de tehnologie, it , blogging , seo , fotografie . Daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati aboneza-te la feedul acestui blog !

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai noi articole

118 donari

Shopping fun

Categorii

Bucuresti92
Covid-1937
Personale231
Romania177

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 4 abonați.

Related Articles

Ce ar fi fost daca Ceausescu nu ar fii existat ?

Mai aveam in ziua de astazi curent , gaze , strazi ,...

Unii confunda retelele sociale cu site-urile porno

A trecut ceva timp de cand nu am mai intrat pe unele...

De ce prefera unii oameni sa locuiasca in blocuri vechi ?

In ziua de astazi a devenit o “fita” pentru unii sa se...

Ce am fost si ce am ajuns

Pe vremea Raposatului , aveam in tara cam tot ce ne trebuia...