miercuri , 29 noiembrie 2023
Home Romania Rigipsul scade puterea semnalului la telefon
Romania

Rigipsul scade puterea semnalului la telefon

42

I-am auzit pe diversi insi , care se plang ca s-au mutat in blocuri noi si nu prea  au semnal la telefon in casa . Unii au inceput sa faca sesizari la companiile de telefonie , altii se plang pe bloguri si forumuri si foarte putini stiu ca , companiile de telefonie nu au nici o vina ca intr-un bloc nou puterea semnalului este una foarte slaba .

Am fost in sute de blocuri noi , unele blocuri situate in zone super centrale , altele situate mai la periferie si am observat cu proprii mei ochi ca , din cauza rigispului  puterea semnalului la telefon in casa este una extrem de slaba iar daca iesi pe balcon sau pe teresa semnalul este foarte ok .

Rigips montat mai  peste tot = semnal slab la telefon , uneori semnal inexistent . Saptamana trecuta am fost la un bloc nou nout din Pipera si la fel aceiasi probleme din cauza rigispului montat peste tot , inclusiv pe tavan .

De aia e bine ca , atunci cand iei decizia sa te muti intr-un bloc nou sa verifici peretii , tavanul , nu de alta dar dupa aia sa nu te plangi ca nu ai semnal bun , ca auzi de la vecini tot ce vorbesc etc ….

Written by
Perfu

Numele meu este Avram Ionut , am 38 ani si sunt pasionat de tehnologie, it , blogging , seo , fotografie . Daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati aboneza-te la feedul acestui blog !

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai noi articole

118 donari

Shopping fun

Categorii

Bucuresti92
Covid-1937
Personale231
Romania177

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 4 abonați.

Related Articles

Ce ar fi fost daca Ceausescu nu ar fii existat ?

Mai aveam in ziua de astazi curent , gaze , strazi ,...

Unii confunda retelele sociale cu site-urile porno

A trecut ceva timp de cand nu am mai intrat pe unele...

De ce prefera unii oameni sa locuiasca in blocuri vechi ?

In ziua de astazi a devenit o “fita” pentru unii sa se...

Ce am fost si ce am ajuns

Pe vremea Raposatului , aveam in tara cam tot ce ne trebuia...