miercuri , 29 noiembrie 2023
Home Covid-19 Romanii nevaccinati si cu teste negative sunt bagati in carantina daca vor sa intre in Romania
Covid-19Romania

Romanii nevaccinati si cu teste negative sunt bagati in carantina daca vor sa intre in Romania

51
club

Am trait sa o vad si pe asta si parca nu e ceva real cand vad ce este pe la vami . Romanii nevaccinati care vor sa intre in Romania si care au teste negative sunt bagati in carantina . Cum naibii vine asta , si testat si bagat in carantina … Ce se intelege din chestia asta ?

Vin oamenii din alte tari sa isi vada familia , prietenii , sa petreaca cu ei sarbatoriile si sa cheltuie o mare parte din banii castigati cu greu  in alte tari , si in Romania  la vama se trezesc ca au cheltuit  banii degeaba pe teste , si daca nu sunt vaccinati sunt bagati automat in carantina .

Care mai e rolul testarii atunci , daca cei care vin din alte tari si au teste negative si nu sunt vaccinati sunt bagati automat in carantina ?

Sunt vaccinat si chiar nu pot sa inteleg rostul acestei masuri de a carantina romanii care vin din Diaspora care nu sunt vaccinati dar au teste negative .

Romanii din Diaspora au cheltuit bani pe drum, pe teste si in tara lor , sunt umiliti . E o senzatie extrem de neplacuta cand vezi ce se petrece in era Covidului .

Romanii vin la ei in tara sa cheltuie bani , sa isi vada familia , prietenii si chiar daca nu sunt vaccinati si au teste negative sunt bagati automat in carantina , desi au teste negative .

In mod normal , logic si firesc , Romanii care vin din alte tari acum de sarbatori vin sa cheltuie bani , bani care se intorc si la stat . Bani din care s-ar putea face destule !

Sa refuzi oameniilor , care desi sunt testati negativ sa isi vada familia , rudele , prietenii nu este deloc normal . Carantina in mod normal , logic si firesc trebuie impusa doar acelor persoane care au teste pozitive !!

Written by
Perfu

Numele meu este Avram Ionut , am 38 ani si sunt pasionat de tehnologie, it , blogging , seo , fotografie . Daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati aboneza-te la feedul acestui blog !

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai noi articole

118 donari

Shopping fun

Categorii

Bucuresti92
Covid-1937
Personale231
Romania177

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 4 abonați.

Related Articles

Ce ar fi fost daca Ceausescu nu ar fii existat ?

Mai aveam in ziua de astazi curent , gaze , strazi ,...

Unii confunda retelele sociale cu site-urile porno

A trecut ceva timp de cand nu am mai intrat pe unele...

De ce prefera unii oameni sa locuiasca in blocuri vechi ?

In ziua de astazi a devenit o “fita” pentru unii sa se...

Ce am fost si ce am ajuns

Pe vremea Raposatului , aveam in tara cam tot ce ne trebuia...