Dupa cum bine ne-am obisnuit , politicienii nostrii  semneaza tot felul de documente care dau complet peste cap viata din Romania . Sa semnezi ca vrei sa interzici incalzirea cu lemne din 2023 a populatiei este o chestie destul de ciudata , atata timp cat o proportie destul de mare a populatiei se incalzeste cu lemne atat la case cat si la bloc !

In conditiile in care in Romania , sunt foarte multe zone care nu au bransamente la gaze , nu au canalizare , nu au apa curenta , curent , nu au asfalt , tu ca si Guvern vrei sa interzici oameniilor sa se incalzeasca cu lemne .

Mai intai trebuie sa le oferi oameniilor solutii . Mai intai trebuie sa creezi o infrastructura atat la gaze cat si la curent .

Infrastructura costa bani grei .  Guvernul nu a luat in calcul si cat va dura pana  se vor face studii de fezabilitate , licitatii , constructia efectiva , racordarea populatiei etc …?

4 thoughts on “Se doreste renuntarea incalzirii cu lemne din 2023

  1. La bloc nu se încălzesc cu lemne … sper.

    Vor să interzică centralele individuale de apartament, blocurile noi se vor construit cu centrală de bloc, până acum se instalau centrale in fiecare apartament, cică aia de bloc poluează mai puțin.

  2. Care politicieni? Gloata aia care sunt doar niste slugi fanariote cu un to-do-list si interese proprii? Niste nenorociti rupti de realitate si durincuristi ca isi permit sa fie asa. In rest, nu, nu se va interzice incalzirea cu lemne ci mai grav, va fi suprataxata cu vor fi si toate locuintele in functie de sistemul de incalzire, izolatie, materiale de constructie, vechime, etc. O sa platim si CO2’ul expirat, la masca cu care ne’au tot obisnuit cu ea urmand probabil sa ne monteze in CO2metru, sa platim, ca respiram! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.