7 octombrie 2022

Ne-au dat pauza o perioada , acum au inceput iar baietii si fetele din „presa” din Romania sa ne bage iar pe gat  incetul cu incetul , articole care  sa-i sperie pe acei oameni care au crezut in pandelie . Oameni care s-au vaccinat , s-au dezinfectat mereu , au purtat masca non stop si tot au facut Covidel odata sau de cateva ori . Oameni care la cea mai mica durere de cap , la o mica febra sau la un stranut micut  ,  la cea mai mica durere de spate puneau mana pe telefon si sunau la 112 si cereau testare .

Eu personal , nu prea am purtat masca , nu m-am dezinfectat non stop si pana la ora actuala nu am luat Covidelu , desi eram testat periodic la unele joburi . La ora actuala cand merg prin magazine , sau prin mijloacele de transport in comun incerc sa pastrez o distanta extrem de mare fata de persoanele care poarta masca .

La ora actuala vad cum unii oameni , care la temperatura de afara de peste 40 de grade , poarta masca atat la interior cat si la exterior si cateodata din cauza excesului de masca au nevoie si de interventia unui echipaj medical .

La ora actuala refuz joburi in care mi se cere sa port masca , sa fiu testat rapid impotriva lui Covidel . Am purtat  masca de protectie si din cauza botnitei am avut si ceva probleme de respiratie , pentru ca oboseam foarte repede atunci cand caram pe scari mobila cu masca la bot , am pierdut destul timp cu teste  , bani pe masti etc …

Personal sa poarte masca cine doreste , cine poate sa reziste si lui cine-i este frica de Covidel . Eu personal prefer sa pot sa muncesc si sa merg prin societate in conditii normale , nu in conditii anormale .

5 thoughts on “Se pregateste Valul 6 a lui Covid

    1. Au cel putin 8 milioane de doze pe stoc si ei tot o sa mai primeasca doze . In domeniul alimentar daca faci comenzi prea mari si ai prea multa marfa , esti pus sa platesti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.