miercuri , 29 noiembrie 2023
Home Personale Sfaturi date de “specialisti”
PersonaleRomania

Sfaturi date de “specialisti”

40

Nu am ascultat si probabil nu voi asculta niciodata sfaturile date de unii “specialisti” care afirma sus si tare ca , cafeaua , tigarile , produsele de tip fast food sunt extrem de periculoase

Specialistii lui peste , dezinformeaza afirmand ca , produsele de tip fast food ingrasa si sunt extrem periculoase …. Eu de mai bine de 15 ani mananc shaorma , hamburger si alte produse de tip fast food si nu am patit nimic , nu m-am ingrasat deloc , cu toate ca as fii vrut sa ma ingras .

Cica si cafeaua este extrem de nociva ….. dar nu este adevarat . Cica si tigarile sunt extrem de periculoase si iar nu este adevarat . Cunosc destui oameni care fumeaza de zeci de ani si au o stare perfecta de sanatate . La tara unii amarasteni fumeaza tutun nefiltrat si isi confectioneaza tigari din ziare , reviste sau frunze .

Si cand vezi un asa zis specialist din asta la televizor , care are peste 100 de kg in viu , fata lui este plina de bube si cosuri si iti spune ca , painea ingrasa , carnea ingrasa , cafeaua nu este buna , tigariile nu sunt bune , berea nu e buna , vinul nu e bun , tuica nu e buna ,  iti vine sa-i dai block in secunda 2 . Cum sa nu te ingrasi , cand tu nu faci sport , si cum pleci din casa te urci direct in masina , la birou stai doar pe scaun , la magazin dai comanda online .

De unde tot apar specalistii lui peste si nutritionistii lui peste ?

Written by
Perfu

Numele meu este Avram Ionut , am 38 ani si sunt pasionat de tehnologie, it , blogging , seo , fotografie . Daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati aboneza-te la feedul acestui blog !

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai noi articole

118 donari

Shopping fun

Categorii

Bucuresti92
Covid-1937
Personale231
Romania177

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 4 abonați.

Related Articles

118 donari

Astazi am implinit frumoasa suma de 118 de donari de sange si...

Shopping fun

Ma uit pe aplicatiile si site-urile de vanzari din afara tarii ,...

De ce vad unii un pericol in existenta AI ?

De ce oare se sperie si se panicheaza unii oameni de inteligenta...

Ce ar fi fost daca Ceausescu nu ar fii existat ?

Mai aveam in ziua de astazi curent , gaze , strazi ,...