miercuri , 29 noiembrie 2023
Home Personale Tineretul nu conteaza pentru politicieni
Personale

Tineretul nu conteaza pentru politicieni

37

Stau si ma intreb de ce oare statul nu se gandeste si la tinerii care muncesc si la persoanele mai mature de pana in 65 de ani care la randul lor muncesc si ele  , platesc taxe si impozite si se gandeste doar la pensionari si la cei care iau ajutoare sociale si au tot felul de facilitati .

Pentru oamenii care muncesc nu exista facilitati cum ar fii : transport gratis sau la pret  redus , reduceri la teatru , muzeu , cinematograf , carduri sociale , vouchere sociale . De ce tu ca stat sa-i ajuti pe unii carora nu le place munca , care nu platesc taxe si impozite dar beneficiaza de ajutoare de la oamenii care muncesc si platesc taxe si impozite .

Corect ar fii sa beneficieze de ajutoare , carduri si vouchere sociale si cei care au varsta de pana in 65 de ani si care muncesc pe salarii micute . Si cei care lucreaza pe salarii mici s-ar bucura enorm de mult daca ar avea transport gratis sau redus , s-ar bucura daca ar primi si ei carduri si vouchere sociale , s-ar bucura si ei sa beneficieze de reduceri la teatru , muzeu etc ….

Written by
Perfu

Numele meu este Avram Ionut , am 38 ani si sunt pasionat de tehnologie, it , blogging , seo , fotografie . Daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati aboneza-te la feedul acestui blog !

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai noi articole

118 donari

Shopping fun

Categorii

Bucuresti92
Covid-1937
Personale231
Romania177

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 4 abonați.

Related Articles

118 donari

Astazi am implinit frumoasa suma de 118 de donari de sange si...

Shopping fun

Ma uit pe aplicatiile si site-urile de vanzari din afara tarii ,...

De ce vad unii un pericol in existenta AI ?

De ce oare se sperie si se panicheaza unii oameni de inteligenta...

Uneori nu e bine sa nu te iei dupa unele recenzii negative

Cateodata cand vreau sa imi cumpar cateva ceva , ma uit mai...