M-am uitat astazi la Parada de Ziua Nationala din Bucuresti si am fost de-a dreptul impresionat de transmisiunea de exceptie pe care a facuto TVR live  . Imagini care bineinteles ca au fost preluate si de alte televiziuni .

Rareori vezi imagini live din elicoptere care sa fie transmise impecabil fara frame-uri . Nota 10 pentru transmisiunea impecabila a Televiziunii Romane , singura televiziune din Romania care a demonstrat ca are aparatura de cea mai buna calitate , are operatori de exceptie , regizori , ingineri de nota 10 etc …

M-am uitat si pe la alte televiziuni concurente , si in secolul asta al tehnologiei sa nu ai imagini de calitate si sa iti pice semnalul destul de des ,  nu e deloc ok .

Bravo TVR pentru transmisiunea de exceptie pe care ati realizato astazi de Ziua Nationala A Romaniei !

3 thoughts on “Transmisiune spectaculoasa a paradei marca TVR

    1. @Vasile Ruscior – Oricum TVR dintotdeauna a avut cea mai buna aparatura . In studiouriile Tvr din Dorobanti au proiectoare functionale si de cea mai buna calitate din anii 1970 si ceva . La fel si unele camere , care chiar daca sunt vechi dar si la ora actuala sunt extrem de performante

      1. Pai majoritatea televiziunilor private fac reportaje cu telefoanele, la ce avem nevoie de un car de filmare cand avem un aifon si pe vulpitza in studio…deci rip televiziuni private :)!
        Haudienta sa fie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.