miercuri , 29 noiembrie 2023
Home Romania Uneori e bine sa asculti si sfaturiile unora
Romania

Uneori e bine sa asculti si sfaturiile unora

52
lacul morii

In urma cu o luna si ceva de zile in timp ce ma aflam la cumparaturi intr-un magazin mare  , am zarit un om care vroia sa isi cumpere niste beri , sucuri si sa plateasca cu cardul social acele beri si sucuri .

I-am zis la ureche acelui om ca nu e ok sa plateasca berea si sucuriile cu acel card deoarece exista riscul destul de mare sa-i fie anulat acel ajutor de 250 de lei pentru ca , nu are voie sa cumpere decat produse alimentare , adica doar mancare la care omul mi-a zis ca si vecinii si prietenii lui si-au cumparat si sucuri si bere si dero si tigari pe care le-au platit cu acel card social si nu li s-a intamplat nimic .

Aseara in timp ce ma aflam la cumparaturi in acelasi magazin , dau la casele expres de omul care si-a cumparat in urma cu o luna bere si sucuri cu acel card social si acum omul platea cash , deoarece cardul social i-a fost taiat pentru ca nu a cumparat ce trebuia sa cumpere pe acel card social .

De multe ori nu trebuie sa te iei dupa ce fac prietenii si vecinii . Daca vecinii si prietenii isi cumpara tigari si dero , bere pe acel card social , nu trebuie sa faci si tu acelasi lucru .

Written by
Perfu

Numele meu este Avram Ionut , am 38 ani si sunt pasionat de tehnologie, it , blogging , seo , fotografie . Daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati aboneza-te la feedul acestui blog !

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai noi articole

118 donari

Shopping fun

Categorii

Bucuresti92
Covid-1937
Personale231
Romania177

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 4 abonați.

Related Articles

Ce ar fi fost daca Ceausescu nu ar fii existat ?

Mai aveam in ziua de astazi curent , gaze , strazi ,...

Unii confunda retelele sociale cu site-urile porno

A trecut ceva timp de cand nu am mai intrat pe unele...

De ce prefera unii oameni sa locuiasca in blocuri vechi ?

In ziua de astazi a devenit o “fita” pentru unii sa se...

Ce am fost si ce am ajuns

Pe vremea Raposatului , aveam in tara cam tot ce ne trebuia...