Desi traim in era tehnologiei, se pare ca unii au devenit prea obsedati de telefoanele mobile incat nu le-ar lasa nici macar pentru cateva secunde .

La metrou , in mijloacele de transport in comun , in magazine ,dai de unii telefonisti asa de obsedati de mesaje incat daca le-ai da o petarda la picioare , nu ar simti si nu ar auzi nimic . Stau in usa mijloacelor de transport in comun si butoneaza telefoanele de zor , zici ca ar fii niste copii mici care acum au descoperit tehnologia .

Mai sunt cate unii  care circula cu mijloacele de transport in comun si care nu au descoperit castiile si se uita la clipuri , fac live-uri pe Whatsapp sau Facebook , se joaca tot felul de jocuri cu sonorul dat la maxim , fara sa le pese absolut nimic

Pe treceriile de pietoni iarasi sunt unii care in loc sa fie atenti la traversare , ei sunt atenti in telefon . Din pacate pentru unii , tehnologia a fost inteles gresit de unii si zilnic vedem la stiri tot felul de incidente si accidente din cauza utilizarii in mod excesiv a telefonului mobil .

2 thoughts on “Unii sunt prea obsedati de tehnologie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.