miercuri , 29 noiembrie 2023
Home Personale Urasc rearanjarile din magazine
Personale

Urasc rearanjarile din magazine

39
flori

Traim in era rapiditatii si orice secunda pentru noi clientii de rand conteaza … mai putin pentru managerii de magazine care nu au alta treaba de facut decat sa rearanjeze magazinele si sa deruteze clientii . Eu fiind obisnuit sa ma duc in magazinul x , la raionul x sa imi iau biscutii x , constat cu stupoare ca trebuie sa pierd timp cautand raionul de unde sa imi cumpar biscuiti , pentru ca managerul schimba asezarea raioanelor si a produselor cand vrea muschii lui , fara sa-i pese de nimic .

Din punctul meu de vedere o rearanjare de magazin nu este deloc benefica nici pentru clienti , si nici pentru angajati si nici pentru  pentru patronii de magazine din 2 motive :  Clientul daca observa ca magazinul x are o rearanjare de produse zilnic sau saptamanala  va cauta alt magazin de unde sa isi faca cumparaturile . Magazinul va pierde ceva clientela , din cauza unui manager care in loc sa aduca clientela la magazin , el goneste clientii cu aranjarile lui total neintelese de mine , si de alti oameni care nu au timp de pierdut .

E trist sa vezi cum managerii de magazin sunt lipsiti de logica , nu sunt umani . Eu daca as avea un astfel de manager in secunda l-as pune pe liber . E inuman sa iti pui angajatii zilnic sau saptamanal sa faca tot felul de mutari ale produselor .

Cu mutatul de produse dintr-un loc in altul , se pierd bani , se mai altereaza produse , se mai distrug produse , se mai pierd clienti , se mai pierd angajati etc …

Written by
Perfu

Numele meu este Avram Ionut , am 38 ani si sunt pasionat de tehnologie, it , blogging , seo , fotografie . Daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati aboneza-te la feedul acestui blog !

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai noi articole

118 donari

Shopping fun

Categorii

Bucuresti92
Covid-1937
Personale231
Romania177

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 4 abonați.

Related Articles

118 donari

Astazi am implinit frumoasa suma de 118 de donari de sange si...

Shopping fun

Ma uit pe aplicatiile si site-urile de vanzari din afara tarii ,...

De ce vad unii un pericol in existenta AI ?

De ce oare se sperie si se panicheaza unii oameni de inteligenta...

Uneori nu e bine sa nu te iei dupa unele recenzii negative

Cateodata cand vreau sa imi cumpar cateva ceva , ma uit mai...