miercuri , 29 noiembrie 2023
Home Romania Va amintiti de batraneii vostrii doar dupa ce mor
Romania

Va amintiti de batraneii vostrii doar dupa ce mor

699

Ma uit prin piete , prin magazine si raman extrem de socat sa vad cum unii batranei care de abia se tin pe picioare se chinuie sa mearga la cumparaturi si apoi se chinuie cu acele cumparaturi prin mijloacele de transport in comun si stau si ma intreb , oare unde sunt rudele mostenitoare ?

Am vazut o multime de cazuri in care , mostenitorii si-au adus aminte de bunici , de parinti doar dupa ce au murit si imediat dupa deces la priveghi se strang buluc cu totii si jelesc si plang fals , dar gandul lor este doar la avere , case , succesiuni etc …

Cand traiau batraneii nu se strangeau buluc sa-i ajute la cumparaturi, la curatenie dar cand e vorba de avere asa zisii mostenitori se strang buluc la inmormantare .

Halal rude care sa vina doar la averi , pomeni si inmormantari . Sa te bucuri cand iti moare un parinte , un bunic nu e un lucru bun .

Socant mai e si in cazuriile in care rudele sunt plecate inafara tarii si cum au auzit ca le-a murit cineva din familie , in secunda a 2 au urcat in avion si au venit de urgenta . De urgenta nu puteau sa vina sa le mai faca cumparaturi , sa mai mearga cu ei la spital , sa-i mai ajute la curatenie , la mancare etc …

Written by
Perfu

Numele meu este Avram Ionut , am 38 ani si sunt pasionat de tehnologie, it , blogging , seo , fotografie . Daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati aboneza-te la feedul acestui blog !

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai noi articole

118 donari

Shopping fun

Categorii

Bucuresti92
Covid-1937
Personale231
Romania177

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 4 abonați.

Related Articles

Ce ar fi fost daca Ceausescu nu ar fii existat ?

Mai aveam in ziua de astazi curent , gaze , strazi ,...

Unii confunda retelele sociale cu site-urile porno

A trecut ceva timp de cand nu am mai intrat pe unele...

De ce prefera unii oameni sa locuiasca in blocuri vechi ?

In ziua de astazi a devenit o “fita” pentru unii sa se...

Ce am fost si ce am ajuns

Pe vremea Raposatului , aveam in tara cam tot ce ne trebuia...