miercuri , 29 noiembrie 2023
Home Covid-19 Vaccinati & Nevaccinati
Covid-19Personale

Vaccinati & Nevaccinati

50

Am intrat in era Covidului si in era unde oamenii au ajuns sa se laude ca s-au vaccinat , iar altii sa fie bucurosi ca nu s-au vaccinat . O era a covidului in care lumea s-a inrait , daca nu esti vaccinat esti vazut in fel si chip , daca esti vaccinat unii te privesc in fel si chip .

In era Covidului s-au scris milioane de articole si probabil se vor mai scrie alte cateva milioane de articole pentru ca , pandemia pentru unii nu s-a incheiat . Se vorbeste de valul 4 si pana acum nu am gasit un articol sau o stire despre urmatorul subiect :

Donarea de sange sau de plasma intre persoanele vaccinate si nevaccinate . Poate un vaccinat sa primeasca sange sau plasma de la o persoana care nu s-a vaccinat ? – Poate o persoana nevaccinata sa primeasca sange sau plasma de la o persoana care s-a vaccinat ?

Char as fii curios sa aflu pareriile unor medici specliasti legate de acest subiect . Daca tot s-au scris milioane de articole despre alte subiecte covid , as fii tare curios sa aflu si parerile unor specliasti legate de donarea de sange sau plasma intre persoanele vaccinate si persoanele nevaccinate

Written by
Perfu

Numele meu este Avram Ionut , am 38 ani si sunt pasionat de tehnologie, it , blogging , seo , fotografie . Daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati aboneza-te la feedul acestui blog !

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai noi articole

118 donari

Shopping fun

Categorii

Bucuresti92
Covid-1937
Personale231
Romania177

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 4 abonați.

Related Articles

118 donari

Astazi am implinit frumoasa suma de 118 de donari de sange si...

Shopping fun

Ma uit pe aplicatiile si site-urile de vanzari din afara tarii ,...

De ce vad unii un pericol in existenta AI ?

De ce oare se sperie si se panicheaza unii oameni de inteligenta...

Uneori nu e bine sa nu te iei dupa unele recenzii negative

Cateodata cand vreau sa imi cumpar cateva ceva , ma uit mai...