miercuri , 29 noiembrie 2023
Home Romania Val de panica dupa ultimele cutremure din Romania
Romania

Val de panica dupa ultimele cutremure din Romania

36

Val de panica , tensiune si multa propaganda dupa ultimele cutremure din Romania . O multime de oameni panicati care se streseaza si se panicheaza din orice si in astfel de momente panica nu ar trebui sa fie .

Un om panicat nu mai are putere buna sa gandeasca ce are de facut si ce nu ar trebui sa faca in astfel de momente . Eu nu am simtit nici un cutremur si nu am avut de ce sa ma panichez , ultimele cutremure le-am prins la mumca , nu acasa sau prin alte zone .

Dar ce propaganda am vazut la tv si cum au aparut tot felul de “experti seismologi” care vor sa sperie lumea , sa bage oamenii in panica si cum media ne prezinta tot felul de stiri false cu clipuri pixelate in care intr-un clip se filma monitorul pe care erau rulate imagini de pe o camera de supraveghere iar cel care a filmat monitorul misca in sus si in telefonul crezand ca noi suntem chiar asa de prosti sa credem ca era o filmare reala …

Asadar pentru o viata sanatoasa nu va stresati prea mult , nu va panicati prea mult si nu luati de bun tot ce vedeti pe la unele site-uri , pe la unele televiziuni si informati-va doar de la surse sigure .

Written by
Perfu

Numele meu este Avram Ionut , am 38 ani si sunt pasionat de tehnologie, it , blogging , seo , fotografie . Daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati aboneza-te la feedul acestui blog !

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai noi articole

118 donari

Shopping fun

Categorii

Bucuresti92
Covid-1937
Personale231
Romania177

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 4 abonați.

Related Articles

Ce ar fi fost daca Ceausescu nu ar fii existat ?

Mai aveam in ziua de astazi curent , gaze , strazi ,...

Unii confunda retelele sociale cu site-urile porno

A trecut ceva timp de cand nu am mai intrat pe unele...

De ce prefera unii oameni sa locuiasca in blocuri vechi ?

In ziua de astazi a devenit o “fita” pentru unii sa se...

Ce am fost si ce am ajuns

Pe vremea Raposatului , aveam in tara cam tot ce ne trebuia...