7 octombrie 2022

Ma socheaza cand vad cati parinti fara cap , inconstienti isi plimba copilasii extrem de mari prin magazinele mari in carucioare de cumparaturi si ca , tot tacamul sa fie mai complet il mai da si un  telefon sau o tableta in brate , sa nu se plictiseasca copilasul .

Cum sa ai un copil sanatos daca acel copil nu se misca , sta intr-un loc extrem de ingust ? – Copilul trebuie sa se miste , sa faca sport , nu sa stea intr-un carucior de cumparaturi , carucior care nu este deloc confortabil .

Lumea e socata sa vada carucioare murdare de noroi , care mai si miros . Eu sunt socat sa vad atatea cazuri de copilasi cu probleme de spate , probleme de greutate si principalii vinovati pentru copilasii lor , sunt ei ca si parinti . De aia e bine sa ai grija de copilasul tau asta daca tii la sanatatea lui , daca nu tii la sanatatea lui lasa-l sa stea non stop pe tableta sau pe telefon , plimba-l cu caruciorul de cumparaturi sa rada lumea de tine , nu il lasa sa faca sport etc …

2 thoughts on “Vrei un copil sanatos ? – Atunci nu il baga in caruciorul de cumparaturi

  1. Există și cazuri în care nu au ce face. Au copii foarte activi, care oricum aleargă toată ziua în toate părțile și vor să-și facă cumpărăturile liniștiți.
    Azi am văzut un astfel de copil scăpat din ochi pentru 10 secunde, după părinții ce au golit căruciorul la casa de marcat, copilul a reusi să pornească alarma de incendi deoarece a fost puternic atras de culoarea roșie a butonului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.