miercuri , 29 noiembrie 2023
Home Personale Vremurile noastre
Personale

Vremurile noastre

46

Vremurile se schimba, oamenii se schimba si odata cu ei si societatea. Cati va mai amintiti ce faceati cand erati copii si cati dintre voi va regasiti în actuala generatie? Putem spune ca democratia dezvolta mai repede mintea, si ca libertatea aduce cu ea decadere? Pornind de la o comparatie simpla dintre ce eram si ce sunt acum tinerii putem raspunde cu da la cele doua intrebari. Unde sunt celebrele surprize turbo, unde sunt jocurile de alta data, unde s-a dus inocenta varstei? Cine e de vina ca la 10 ani fetele fac deja prima felatie, la 11 ani au parte de prima partida de sex, iar la varsta de doar 12 ani deja toarna primul plod ?

De ce pare acest text ca o intrebare continua, poate ca pentru nu gasesc raspunsuri plauzibile. Familia, scoala, societatea cine e responsabil, cine e raspunsul. Trenduri idioate cu care suntem invadaţi, sarbatori imbecile bazate pe mercantilism, o libertate exagerata provenita tocmai din lipsa ei din perioada comunista ne fac să fim altfel. Nu neaparat pe noi, ci pe cei care sunt acum. Golani, vagabonzi, smecheri toti sunt emanatia unei societati in decadere.

Se baga alcool din gros inca de la varste relativ fragede, pachete de tigari unul dupa altul si  chiar droguri. Invatamantul romanesc care ar trebui sa formeze caractere e tot mai jenant, mai penibil cu fiecare guvernare daca nu chiar cu fiecare ministru ce se perinda prin post, fiecare cu ideile sale „inovative”. O sa ajungem la situatii de genul: “-Unde te duci copile? –La scoala. –Si ma-ta stie?”. Un mediu viciat are tendinta sa vicieze mai departe. Partea proasta este ca terminatii astia o sa-ti dea tie pensia cititorule, asta daca nu cumva te omoara pentru 30 de lei sau pentru televizorul care reprezintă sursa de venit pentru droguri, ei cu munca e mai greu. Totusi vreau sa traiesc cu gandul ca maine e maine si va fi mai bine ca azi .

Written by
Perfu

Numele meu este Avram Ionut , am 38 ani si sunt pasionat de tehnologie, it , blogging , seo , fotografie . Daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati aboneza-te la feedul acestui blog !

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai noi articole

118 donari

Shopping fun

Categorii

Bucuresti92
Covid-1937
Personale231
Romania177

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 4 abonați.

Related Articles

118 donari

Astazi am implinit frumoasa suma de 118 de donari de sange si...

Shopping fun

Ma uit pe aplicatiile si site-urile de vanzari din afara tarii ,...

De ce vad unii un pericol in existenta AI ?

De ce oare se sperie si se panicheaza unii oameni de inteligenta...

Uneori nu e bine sa nu te iei dupa unele recenzii negative

Cateodata cand vreau sa imi cumpar cateva ceva , ma uit mai...